Studiekeuzebeurs West 2022-07-27
Het belang van een bezoek met ouders/begeleiders aan Studiekeuzebeurs West

Een passende studiekeuze: ieder jaar is het voor veel van jouw leerlingen weer een hele zoektocht. Tijdens de LOB-uren wordt hier dan ook volop aandacht aan besteed. Een goed en waardevol onderdeel van deze zoektocht is een bezoek aan Studiekeuzebeurs West. De meest gebruikelijke en effectieve manier voor jongeren om een beurs te bezoeken, is samen met ouders/begeleiders.

Studiekeuzebeurs West 2022-02-21
Na lang uitstel, eindelijk weer Studiekeuzebeurs West

Terugblik op een enerverende editie

Het was een tijdje windstil bij Studiekeuzebeurs West, maar na ruim twee jaar laaide de storm in Rotterdam Ahoy weer op. Het was een enerverende en succesvolle beurs. Die ondanks het eerder dicht gaan op de vrijdag vanwege storm Eunice, vol enthousiasme werd ontvangen door bezoekers en deelnemende (onderwijs)instellingen. Lees hier de terugblik.

Studiekeuzebeurs West 2019-11-28
‘Door het beursbezoek kreeg ik meer inzicht in wat ik echt wil’

Twijfel je over je studiekeuze? Of heb je zelfs nog geen idee wat je volgende opleiding zal worden? Op 6 en 7 december kom je tijdens Studiekeuzebeurs West een stuk verder met je studiekeuze, als mbo-instellingen, leerwerkbedrijven en hbo’s zich presenteren in Rotterdam Ahoy. ‘Ervaringsdeskundigen’ vertellen waarom hun beursbezoek vorig jaar nuttig was. 

studiekeuze