Studiekeuzebeurs West

Verbreed de toekomst van je leerlingen

Ook dit jaar staan vele leerlingen weer voor één van de belangrijkste keuzes in hun leven: het kiezen van een vervolgopleiding. Niet gemakkelijk met het grote aanbod aan studieplaatsen, studierichtingen, opleidingen en niet te vergeten de mogelijkheden van een studie of tussenjaar in het buitenland.

Een bezoek aan Studiekeuzebeurs West is hét moment voor leerlingen en hun ouders om kennis te maken met verschillende branches, beroepen, onderwijsinstellingen en leer- en werkbedrijven. Daarnaast worden leerlingen tijdens de beurs ook over andere voor hen relevante onderwerpen geïnformeerd waaronder studiekeuzetips, studiefinanciering en studentenhuisvesting. Tijdens de beurs kunnen zij voldoende inspiratie opdoen en informatie vergaren die hen helpt bij het maken van de juiste keuze voor studie, branche en beroep.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het bezoeken van de beurs en alle hulpmiddelen voor studiekeuze die leerlingen hier geboden worden? 

Wegens drukte op vrijdag is het helaas niet meer mogelijk nieuwe klassen voor Studiekeuzebeurs West aan te melden. Je kunt je leerlingen en hun ouders adviseren de beurs te bezoeken op zaterdag 28 november (van 10:00 tot 16:00 uur geopend). 

Meer over studiekeuzebeurs West Flyers en posters bestellen