Beste ouder, 

Binnenkort staat uw zoon of dochter een belangrijk moment te wachten, het maken van een studiekeuze. Niet gemakkelijk op zo’n jonge leeftijd en des te belangrijker dat uw kind zich goed oriënteert op de verschillende mogelijkheden. 

U als ouder kunt hier bij helpen door samen een bezoek te brengen aan Studiekeuzebeurs West. 
De beurs vindt plaatst op vrijdag 7 & zaterdag 8 december in Rotterdam Ahoy en heeft een groot aanbod aan opleidingen op mbo en hbo niveau. 

Bereid het beursbezoek samen met uw kind goed voor. Hiervoor kan uw kind gebruik maken van de Persoonlijke Plattegrond op de website, maar ook tijdens de beurs op iPads. Door een selectie te maken op basis van niveau, opleiding en interessegebied kunnen zij een persoonlijke plattegrond printen, waarbij direct duidelijk wordt welke deelnemers op de beurs het meest interessant zijn. Daarnaast kunt u de animatie bekijken. Deze animatie is de kickstart voor jullie beursbezoek en laat binnen 1 minuut zien wat er op de beurs te doen is. 

Ook vinden er interessante sessies plaats zoals de Sterke Punten Trainingen, waar het ontdekken van kwaliteiten en sterke eigenschappen centraal staat. Kan uw kind nog wat extra hulp gebruiken of twijfelt hij/zij tussen bepaalde opleidingen? Ga dan vooral even langs bij de studiecoaches op de beurs, zij kunnen hem/haar hierbij op weg helpen. Een goed startmoment voor uw kind om straks een weloverwogen studiekeuze te maken. Dat wilt u toch niet missen?

Wij zien u graag op Studiekeuzebeurs West. De beurs is geopend van 10:00 tot 16:00 uur. Bezoek voor meer informatie en een gratis e-ticket studiekeuzebeurswest.nl.