Beste ouder,

Binnenkort staat uw zoon of dochter een belangrijk moment te wachten, het maken van een studiekeuze. Niet gemakkelijk op zo’n jonge leeftijd en des te belangrijker dat uw kind zich goed oriënteert op de verschillende mogelijkheden.

U als ouder kunt hier bij helpen door samen een bezoek te brengen aan Studiekeuzebeurs West.
De beurs vindt plaatst op vrijdag 7 & zaterdag 8 december in Ahoy Rotterdam en heeft een compleet aanbod aan mbo- & hbo-opleidingen. De beurs is overzichtelijk opgedeeld in diverse themapleinen. Uw kind kan met studenten van verschillende scholen in gesprek gaan om te ontdekken wat het best bij hem of haar past. Ook DUO is aanwezig met informatie over studiefinanciering en het leenstelsel.

Bereid het beursbezoek samen met uw kind goed voor. Voorafgaand aan de beurs via de website en tijdens de beurs kan uw kind de persoonlijke plattegrond gebruiken. Door een selectie te maken op basis van niveau, opleiding en interessegebied kunnen zij een persoonlijke plattegrond printen, waarbij direct duidelijk wordt welke deelnemers op de beurs het meest interessant zijn. Op de beurs vinden er energieke startsessies plaats. In deze sessie wordt u binnen een paar minuten klaargestoomd om de beurs zo efficiënt mogelijk te bezoeken.

Wij zien u graag vrijdag 7 of zaterdag 8 december in Rotterdam.
Bezoek voor meer informatie en een gratis e-ticket www.studiekeuzebeurswest.nl