Doorstuurtekst Ouders

Beste ouder, 

Een studie kiezen, dat kan hartstikke lastig zijn. Ook jouw zoon of dochter staat dit moment te wachten. Het is een spannende expeditie, waarbij je leert waar je goed in bent, waar je interesses liggen en welke studie het beste bij je past. 

Help je kind op weg door een bezoek te brengen aan Studiekeuzebeurs West op vrijdag 9 of zaterdag 10 december in Rotterdam Ahoy. Neem samen deel aan Expeditie Studiekeuze.
 
Wat staat je te wachten? Een groot aanbod aan opleidingen op mbo en hbo en leerwerkbedrijven uit verschillende branches. Ook vinden er interessante sessies plaats zoals de Sterke Punten Trainingen, waar het ontdekken van kwaliteiten en sterke eigenschappen centraal staat. Wordt er nog getwijfeld of kan je kind wat extra hulp gebruiken bij het maken van een keuze, op de beurs helpen studiecoaches jullie graag verder.

Ga goed voorbereid op expeditie, bekijk de animatie die je binnen 1 minuut laat zien wat er op de beurs te doen is. Maak ook de Persoonlijke Plattegrond voor een persoonlijke routekaart die de weg wijst naar de scholen die bij de interesses van je zoon of dochter passen.

Gaan jullie mee op verkenning, om een weloverwogen studiekeuze te kunnen maken?  
Ga voor meer informatie en een gratis e-ticket naar www.studiekeuzebeurswest.nl