Hoe bezoek je de beurs?

Je kunt de beurs klassikaal bezoeken met het gebruik van eigen vervoer of gebruik maken van het door ons georganiseerde busvervoer (vanaf 30 personen).

Klassikaal bezoek

Je kunt de beurs eenvoudig met leerlingen bezoeken door je klas vooraf aan te melden.
Na registratie ontvang je direct een mail met daarin een code waarmee je leerlingen een persoonlijk e-ticket kunnen aanvragen. Zonder geprint persoonlijk e-ticket is er helaas geen toegang tot de beurs.

Klassikaal aanmelden

Busvervoer

GEORGANISEERD BUSVERVOER

Op vrijdag 27 november kun je de beurs met je leerlingen, studiebegeleiders en ouders klassikaal bezoeken. Ligt je school binnen 50 kilometer van Ahoy dan betaal je een kleine bijdrage van € 5,- per inzittende, vanaf 50 tot 70 km betaal je €6,50 en vanaf 70 km is het busvervoer alleen mogelijk op aanvraag. Na het beursbezoek brengen we je ook weer netjes thuis. Vanaf 30 personen is het busvervoer te reserveren.

Wij gaan uit van een beursbezoek van minimaal 1,5 en maximaal 2 uur inclusief het in- en uitstappen bij de bus. 

Klassikaal registreren inclusief busvervoer kan hier tot en met vrijdag 15 november.

Vraagteken

WAAROM KLASSIKAAL REGISTREREN?

Na registratie ontvang je per mail een login voor je persoonlijke “Management Decanen” portal. Je kunt hier zien welke leerlingen al een persoonlijk e-ticket hebben aangevraagd. Op deze plek kun je eveneens alle e-tickets van de aangemelde leerlingen in één keer uitprinten (mits zij zich via de persoonlijke code hebben geregistreerd). Je kunt ook zien wie achteraf de beurs wel of niet hebben bezocht.

Klassikaal registreren is niet alleen handig voor jou maar ook voor je leerlingen. Het ticket is voorzien van een barcode. Wanneer leerlingen op de beurs meer informatie wensen van een bepaalde opleiding of onderwijsinstelling, kunnen zij zich laten scannen en zullen zij de voor hen relevante informatie digitaal ontvangen.

Naast bovenstaande voordelen voorkomt het ook lange rijen bij de ingang, wel zo fijn voor jou en je leerlingen.

Ouders

BEZOEK JE NIET KLASSIKAAL?

Bezoek je de beurs niet klassikaal maar wil je leerlingen en hun ouders wel op de beurs attenderen?

Bestel dan hier posters en flyers van de beurs, die je kunt ophangen en uitdelen bijvoorbeeld tijdens ouderavonden.

Informatie aanvraag decaan/mentor
De heer Struik
De heer Struik
Decaan De Passie Rotterdam

,,Studiekeuzebeurs West is een goede wake-up call voor leerlingen. Het maakt ze meer bewust zodat ze op zoek gaan naar een geschikte vervolgopleiding. Ik kwam zelfs nog een oud-leerling tegen. Vorig jaar heeft ze op de beurs een horeca-opleiding leren kennen en nu stond ze zelf deze opleiding te presenteren.’’