Praktische info

Studiekeuzebeurs West vindt plaats op vrijdag 8 & zaterdag 9 december in Rotterdam Ahoy. Deze twee dagen kunnen je leerlingen weer volop inspiratie opdoen voor hun vervolgstudie. Ook kan er door middel van leuke activiteiten kennis gemaakt worden met verschillende beroepen en branches. De beurs heeft aanbod op mbo en hbo niveau. Op deze beurs zijn geen universiteiten aanwezig. Komen jullie ook?

Openingstijden

Vrijdag 8 december 2023 geopend van 09:00 tot 16:00 uur
Zaterdag 9 december 2023 geopend van 09:00 tot 16:00 uur

Locatie

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam

Bereikbaarheid

Je kunt de beurs met eigen vervoer bezoeken, met de trein of met het door ons gefaciliteerde busvervoer. Klik hier voor meer informatie over het busvervoer.

Openbaar vervoer
Ahoy is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Op 5 minuten loopafstand bevindt zich het metro- en busstation Zuidplein. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kunt u kijken op www.9292ov.nl. Houd er wel rekening mee dat een OV-chipkaart verplicht is in het Rotterdamse openbaar vervoer.

Eigen vervoer
Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Met de auto neem je op Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en je kunt verder de borden Ahoy volgen.

Gratis aanmelden

Een bezoek aan Studiekeuzebeurs West is gratis. Om de beurs te bezoeken heeft iedereen een persoonlijk e-ticket nodig, zowel leerlingen als decanen, mentoren en ouders die de beurs willen bezoeken. Na registratie ontvang je het e-ticket binnen een paar minuten in je mailbox.

Kies je er voor om de beurs individueel (zonder leerlingen) te bezoeken vraag hieronder je ticket aan.
Bezoek je de beurs klassikaal (met leerlingen), registreer dan klassikaal. 

Klassikaal aanmelden is niet meer mogelijk voor de aankomende editie.

Individueel ticket aanvragen