Praktische info

Op vrijdag 27 & zaterdag 28 november aanstaande vindt wederom Studiekeuzebeurs West, hét studiekeuze evenement van West-Nederland, plaats in Rotterdam Ahoy. In korte tijd worden je leerlingen volledig op de hoogte gebracht over de uitgebreide studiemogelijkheden op mbo en hbo niveau. Graag willen wij je uitnodigen om met je leerlingen een bezoek te brengen aan de beurs.

Openingstijden

Vrijdag 27 november 2020 geopend van 10:00 tot 16:00 uur
Zaterdag 28 november 2020 geopend van 10:00 tot 16:00 uur

Locatie

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam

Bereikbaarheid

Je kunt de beurs met eigen vervoer bezoeken, met de trein of met het door ons gefaciliteerde busvervoer. Klik hier voor meer informatie over het busvervoer.

Openbaar vervoer

Ahoy is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Op 5 minuten loopafstand bevindt zich het metro- en busstation Zuidplein. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kunt u kijken op www.9292ov.nl. Houd er wel rekening mee dat een OV-chipkaart verplicht is in het Rotterdamse openbaar vervoer.

Eigen vervoer

Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Met de auto neem je op Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en je kunt verder de borden Ahoy volgen.

Gratis aanmelden

Een bezoek aan Studiekeuzebeurs West is voor iedereen gratis na registratie. Zowel jij als je leerlingen dienen zich te registeren. Daarna ontvang je direct een toegangsbewijs per mail.
Kies je er voor om de beurs individueel zonder leerlingen te bezoeken vraag dan je e-ticket aan.
Bezoek je de beurs klassikaal met leerlingen, registreer dan klassikaal.

Klassikaal aanmelden Individueel ticket aanvragen