Praktische info

Op vrijdag 6 & zaterdag 7 december aanstaande vindt wederom Studiekeuzebeurs West, hét studiekeuze evenement van West-Nederland, plaats in Rotterdam Ahoy. In korte tijd worden uw leerlingen volledig op de hoogte gebracht over de uitgebreide studiemogelijkheden op mbo en hbo niveau. Graag willen wij u uitnodigen om met uw leerlingen een bezoek te brengen aan de beurs.

Openingstijden

Vrijdag 6 december 2019 geopend van 10:00 tot 16:00 uur
Zaterdag 7 december 2019 geopend van 10:00 tot 16:00 uur

Locatie

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam

Bereikbaarheid

U kunt de beurs met eigen vervoer bezoeken, met de trein of met het door ons gefaciliteerde busvervoer. Klik hier voor meer informatie over het busvervoer.

Openbaar vervoer

Ahoy is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Op 5 minuten loopafstand bevindt zich het metro- en busstation Zuidplein. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kunt u kijken op www.9292ov.nl. Houd er wel rekening mee dat een OV-chipkaart verplicht is in het Rotterdamse openbaar vervoer.

Eigen vervoer

Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Met de auto neemt u op Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en kunt u verder de borden Ahoy volgen.

Gratis aanmelden

Een bezoek aan Studiekeuzebeurs West is voor iedereen gratis na registratie. Zowel u als uw leerlingen dienen zich te registeren. Daarna ontvangt u direct een toegangsbewijs per mail.
Kiest u er voor om de beurs individueel zonder leerlingen te bezoeken vraag dan vanaf 1 mei uw e-ticket aan.
Bezoekt u de beurs klassikaal met leerlingen, registreer dan klassikaal (dit is mogelijk vanaf 1 mei).