Barth Groep

https://www.barthgroep.nl

Standnr: 47

MBO, HBO, Leerwerkbedrijf, Internationaal

Barth Groep

Vijf technische specialisten in één sterke groep: maak kennis met de Barth Groep. Dankzij een breed palet aan specialismen ligt de kracht van de Barth Groep in het aanpakken van multidisciplinaire projecten en die voor alle partijen succesvol afronden.

De Barth Groep helpt bedrijven om optimaal te presteren door het creëren van duurzame en technologische oplossingen. Wij realiseren en onderhouden totaalinstallaties, ontwikkelen en automatiseren machines, leveren plaatwerkoplossingen voor verschillende industrieën en voeren keuringen uit. Ons doel is om zowel onze klanten als ons team tevreden te houden. Sterker nog, we willen dat ze blij zijn. Door verregaande service bouwen we een sterke band op met onze opdrachtgevers en onze medewerkers worden blij van de familiaire sfeer in ons bedrijf. Zo komt hun passie voor technologie het best tot zijn recht.

Onze opdrachtgevers profiteren van kennisdeling en gespecialiseerd vakmanschap terwijl de afzonderlijke bedrijven hun zelfstandigheid en eigenwijsheid behouden. Met 250 enthousiaste vakmensen met ieder een schat aan kennis en ervaring staan we voor je klaar.