Capabel Hogeschool

Capabel Hogeschool

Capabel Hogeschool

Capabel Hogeschool is praktijkgericht. Je werkt samen met praktijkdocenten aan toepassing van kennis en vaardigheden. Zo ontwikkel je direct toepasbare HBO competenties voor je werk. Deze praktijkgerichtheid scoort zeer positief bij studenten, werkgevers en NVAO.

Vanaf 2018 zijn er in de deeltijdopleidingen gemiddeld 1 tot maximaal 4 bijeenkomsten per maand met praktijkdocenten en met een nadruk op praktische kennis en vaardigheden in combinatie met soft skills. Bij een aantal opleidingen er gemiddeld 2 tot 3 live colleges via virtuele klassen: klassikaal thuis, op een vaste dag. Je kunt live en interactief deelnemen aan die colleges. Het scheelt reizen en kostbare tijd. En je kunt ze terugkijken als het een keer niet uitkomt. Capabel Hogeschool heeft inmiddels veel ervaring met deze aanpak.

Kijk snel op https://www.capabelhogeschool.nl/

Capabel Onderwijs Groep

Capabel Onderwijs Groep heeft een uitgebreid onderwijsaanbod van MBO opleidingen, HBO opleidingen en vakopleidingen. Capabel Onderwijs Groep is ontstaan vanuit de sector Zorg & Welzijn. Onze 30 jaar opleidingservaring zetten wij graag in om onze leerlingen deskundig naar het diploma te begeleiden en om de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen. Uniek aan ons MBO programma is dat deze opleidingen gemiddeld maar 52 lesweken duren met een gemiddelde doorlooptijd van 15 maanden. Capabel is het alternatief voor een ROC opleiding!

Onze scholen zijn kleinschalig en bijna elk maand is er een voorlichting over onze MBO opleidingen op de verschillende locaties. Met 8 locaties in Nederland hoef je niet ver te reizen om een verkorte MBO opleiding te volgen. 

Kijk snel op https://www.capabel.nl/