Kuijpers

http://www.kuijpers.nl

Standnr: 60

MBO, HBO, WO, Leerwerkbedrijf

Kuijpers

Kuijpers is een professionele technisch dienstverlener. Met een enthousiast team van ruim 1200 collega’s ontwerpen, bouwen én onderhouden we installaties in gebouwen en industrie. Vanuit onze 15 locaties in Nederland dragen we ons steentje bij aan een gezonde werk- en leefomgeving. We hebben oog voor de wereld van morgen en willen alleen nog energieneutrale en gezonde installaties realiseren.

Technisch dienstverlener KuijpersKuijpers is een echt familiebedrijf, gestart in 1921. Onze algemeen directeur, Aukje Kuypers, geeft als vierde generatie Kuypers leiding aan het bedrijf en is uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar 2018. Onze echte mensen werken aan echte oplossingen: de wensen en mogelijkheden van onze klanten staan altijd centraal. We vinden maatschappelijke betrokkenheid en de persoonlijke verbinding met onze klanten en medewerkers erg belangrijk. Samen ontwikkelen we ons. Om zo het beste in elkaar naar boven te halen.

Wist je dat veel stagiairs en afstudeerders direct na hun stage of later in hun loopbaan in dienst komen bij Kuijpers? Kuijpers heeft continu plaats voor stagiairs en BBL-leerlingen. Het vakgebied varieert van montage W en E tot SW- en procesengineering. Daarnaast hebben wij altijd diverse eindstages en afstudeeropdrachten.