Maasstad Ziekenhuis

https://www.werkenbijmaasstadziekenhuis.nl

Standnr: 48

MBO, HBO, Leerwerkbedrijf

Maasstad Ziekenhuis

MET ZORG VOOR ELKAAR.

KOM JE ONS VERSTERKEN?

Het Maasstad Ziekenhuis is een echt Rotterdams ziekenhuis. Dit zeggen onze eigen medewerkers: We zijn Boven alles Rotterdams. Zo zijn we denkers én doeners. Niet bang om onze ongezouten mening te geven. Altijd bereid dat extra stapje voor onze patiënten te zetten. Vernieuwend ook, of het nu gaat om nieuwe apparatuur, nieuwe methoden of nieuwe werkwijzen. We bedenken zaken en gaan er mee aan de slag. Daarbij zijn we best ambitieus, we willen vooruit, richting resultaat.

Opleiden en ontwikkelen zijn verankerd in onze cultuur.

Wij zijn daarom ook altijd op zoek naar aanstormende zorgprofessionals die niet alleen hun vak willen verstaan, maar vooral mensen willen verstaan. Houd je van afwisseling tussen schoolbank en praktijk? Bij het Maasstad Ziekenhuis is het mogelijk om naast je opleiding meteen te werken.

Heb je interesse in een opleiding in de zorg? Maar heb je nog niet precies duidelijk wat je wil gaan doen?

Tijdens de Studiekeuzebeurs zijn wij aanwezig met verschillende opleidingen:

  • Verpleegkunde
  • Hartfunctielaborant
  • Radiologie
  • Operatieassistent en Anesthesiemedewerker
  • Centrale sterilisatie

Medewerkers van deze afdelingen kunnen je alle informatie geven die je nodig hebt om wellicht een keuze voor één van deze opleidingen te maken.

Heb je vragen over werken in het ziekenhuis en gaat deze niet over één van deze opleidingen? Ook daarvoor zijn medewerkers van HR aanwezig die je van alle informatie kunnen voorzien.

Hopelijk tot ziens in onze stand!!