mboRijnland

mboRijnland

mboRijnlandméér dan mbo

Sinds 1 september zijn ID College en ROC Leiden samen mboRijnland. Een instelling voor middelbaar beroepsonderwijs, contractonderwijs en voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo). 
Woon je in (de buurt van) Alphen aan den Rijn, Gouda, Leidschendam-Voorburg, Leiden, Woerden of Zoetermeer, dan is er altijd een locatie van mboRijnland bij jou in de buurt.

Bij ons vind je bijna alle opleidingsrichtingen. Van techniek tot welzijn, en van gezondheidszorg tot media en vormgeving. Op onze website staan alle opleidingen uitgebreider beschreven. Dat maakt het kiezen van een opleiding makkelijker.

Ons motto is: méér dan mbo. Bij mboRijnland zijn we nieuwsgierig naar wie jij bent en welke talenten je wilt verkennen en verder ontwikkelen. We hebben een passie voor ons vak en delen die passie graag met je. 

Samen zorgen we ervoor dat jij mboRijnland verlaat als een professionele vakman of vakvrouw. Naast een breed aanbod aan mbo-opleidingen kun je ook vavo doen en hebben we bedrijfsopleidingen.

KOM PROEFSTUDEREN: 13 DECEMBER!

Wil je ervaren hoe het is bij ons op school? Kom proefstuderen!
Op woensdag 13 december kun je verschillende proefstudeerlessen volgen. Zo ontdek je of een opleiding echt bij je past! 
  

Je volgt twee korte (proefstudeer)lessen die worden gegeven door een docent van de opleiding. Al onze locaties doen mee.