mboRijnland

mboRijnland

mboRijnland méér dan mbo

Woon je in (de buurt van) Alphen aan den Rijn, Gouda, Leidschendam-Voorburg, Leiden, Woerden of Zoetermeer, dan is er altijd een locatie van mboRijnland bij jou in de buurt.

Wij hebben opleidingen in de volgende richtingen:
- Bakkerij en Horeca
- Economie
- Facilitaire Dienstverlening
- Gezondheidszorg
- Middelbaar Laboratorium Onderwijs
- Orde en Veiligheid
- Servicemedewerker
- Sport en Bewegen
- Techniek en ICT
- Toerisme en Recreatie
- Uiterlijke Verzorging
- Welzijn

Trots op mbo

In onze naam benadrukken we hoe trots we zijn op ons middelbaar beroeps­onderwijs. Wij leiden studenten op tot echte vakmensen. Vakkrachten die echt iets toevoegen aan onze omgeving. Ook geven we studenten de kans om zich persoonlijk te ontwikkelen. Wij geloven in hun mogelijkheden, in hun talenten, in hun drijfveren. Onze studenten hebben de toekomst.

Méér dan mbo

Ons motto is: méér dan mbo. Studenten leren bij ons niet alleen een beroep. Ze ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun eigen weg in de samenleving te vinden. We bieden excellente leertrajecten en keuzevakken aan. Bovendien geven we naast middelbaar beroepsonderwijs ook cursus­sen en trainingen aan bedrijven en instellingen. Ook kun je bij ons terecht voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo). Wij geven studenten de kans om zich vanuit hun passie en interesses te ontwikkelen.

Wil je sfeer komen proeven op een van onze vestigingen?
Kom dan naar de Open Dag op zaterdag 8 februari van 10.00 - 14.00 uur.