Notenboom: meer dan onderwijs

Notenboom: meer dan onderwijs

NOTENBOOM
is méér dan onderwijs

De wereld verandert in een razend tempo. Notenboom is daarin al jarenlang een vertrouwde naam en tegelijkertijd veranderen we er als kleinschalige onderwijsorganisatie gemakkelijk in mee. Daarom zijn we terug naar de kracht waar het merk Notenboom voor staat: goed onderwijs bieden en nog zoveel meer. Aan jou in een dynamische wereld, waar jij als actieve professional continu je waarde moet kunnen toevoegen, in je eigen onderneming, in je familiebedrijf of als deel van een organisatie. Een ondernemende manier van denken en handelen is daarvoor essentieel: mee- en vooruitdenken, kansen zien, creëren en benutten, samenwerken op de werkvloer en in je netwerken, problemen constateren plus oplossen en jezelf en je omgeving uitdagen. Weten waar jouw gast of klant behoefte aan heeft én die verwachtingen overtreffen.
Bij Notenboom vormt dit de rode draad in onze opleidingen.

We reiken je daarvoor graag de tools aan. Het samen ontdekken én ontwikkelen van jouw eigen persoonlijkheid en signatuur, het hanteren van de juiste attitude in denken en in doen, het opdoen van de benodigde kennis en het trainen van de noodzakelijke vaardigheden - sociaal en professioneel - zijn de pijlers onder al onze programma’s.

Samen aan de slag in jouw en onze wereld
Een professioneel en gepassioneerd team van docenten staat je dagelijks bij om jouw ondernemende persoonlijkheid te laten groeien en bloeien. Dat doen we aan de hand van
een zeer compleet aanbod aan actuele, relevante kennis, interessante programma’s, uitdagende projecten, contacten met succesvolle ondernemers en meer. We dagen je met plezier uit het beste in jezelf naar boven te halen. Zodat jij straks met een diploma op zak op en top klaar bent voor de dynamische wereld van morgen. Klaar voor jouw toekomst.

Je bent van harte welkom: www.notenboom.nl.

Drs. Barbara Suijkerbuijk
Algemeen directeur