Scalda - Geüniformeerd

Scalda - Geüniformeerd

Alles onder controle!?

Elke situatie kan opeens compleet veranderen. Hoe jij daarop reageert, is van groot belang. Lukt het jou om geduldig en alert te blijven? Kun je goed omgaan met mensen zonder dat er een conflict ontstaat en kun je duidelijke grenzen stellen? Weet jij je adrenaline in bedwang te houden en ben jij doortastend? Dan is een opleiding in de richting Veiligheid en Defensie iets voor jou! Je kunt met het diploma bijvoorbeeld werken als militair, handhaver of beveiliger.

Bij de opleiding Veiligheid en Vakmanschap (VeVa) word je opgeleid tot aankomend medewerker of onderofficier grondoptreden, aankomend medewerker of onderofficier maritiem, logistiek medewerker of logistiek teamleider. Bij deze opleidingen wordt samengewerkt met de volgende defensieonderdelen:
• Koninklijke Landmacht
• Koninklijke Marine
• Koninklijke Luchtmacht

De opleiding Handhaver toezicht en veiligheid is ook te volgen bij Scalda en wordt gegeven in samenwerking met diverse Zeeuwse gemeentes en Connexxion. Tijdens deze opleiding maak je kennis met de handhavende en toezichthoudende taken van deze instellingen.

Wij verzorgen ook de opleiding tot Beveiliger (niveau 2, niveau 3). Deze opleiding laat je kennismaken met alle facetten van het het vak beveiliging en leidt je op tot beveiliger. Je loopt bijvoorbeeld stage bij Deltasafe, G4S, Zorgsaam of PI Torentijd.

Met een afgeronde mbo-opleiding op niveau 3 kun je bij ons doorstromen naar de opleiding Leidinggeven op basis van vakmanschap. Je leert leidinggeven aan een team of afdeling en coacht medewerkers in diverse branches.