Schoevers Opleidingen

https://www.schoevers.nl

Standnr: 39

MBO, HBO

Schoevers Opleidingen

Als er een klassenfeest georganiseerd moet worden, meld jij je dan meteen aan voor de feestcommissie? Heb je overal en altijd je agenda bij de hand? Komen mensen vaak naar jou toe als ze iets nodig hebben en geeft het je een goed gevoel als je hen kunt helpen? Dan zou jij er weleens eentje van Schoevers kunnen zijn.

De specialist

Schoevers is al ruim honderd jaar dé opleider van de allerbeste managementondersteuners. Wij weten als geen ander hoe jij het beste uit jezelf haalt, zodat je straks aan de slag kunt in een leuke, afwisselende baan. Bij Schoevers kun je terecht voor officieel erkende officemanagement opleidingen op MBO- en HBO niveau.

Wat ga je als managementondersteuner doen?

Bij Schoevers leiden we de beste managementondersteuners van Nederland op. Het kan zijn dat je als assistent voor één persoon aan de slag gaat, maar je kunt ook werken voor een complete directie. Of misschien ondersteun je wel een grote organisatie samen met een heel team van managementassistenten.

Een vak met toekomst

Schoevers is niet alleen een opleiding, maar ook een mentaliteit. Natuurlijk leren wij jou als geen ander het vak van bijvoorbeeld managementassistent of officemanager, maar leren we je vooral aanpakken op hoog niveau. Door onze praktijkgerichte onderwijsmethode, stages en docenten uit de praktijk leer je verder kijken dan de rand van je bureau. Je leert ook vakkundig en zelfstandig projecten uitvoeren. Wie dat kan, slaagt overal. Daarom garanderen wij je een baan als je je opleiding hebt afgerond en ben je met Schoevers meer waard.

Ontdek jouw opleiding op onze stand!

Heb jij het in je om zo'n professionele managementondersteuner te worden? Dat ontdek je tijdens een bezoek aan onze stand, waar je alles te weten komt over de Schoevers-opleidingen én over hoe het is om bij Schoevers te studeren.