streaMetalent

http://www.metalent.nl/

Standnr: 49

MBO, Leerwerkbedrijf

streaMetalent

StreaMetalent is jouw Talentontwikkelaar!
Ben je op zoek naar de leukste opleidingen en stages in de metaal? Dan moet je bij streaMetalent zijn! Wij werken intensief samen met bedrijven, bedrijfsvakscholen, praktijkopleidingscentra en ROC`s. Hierdoor kunnen wij jou de beste opleidingsmogelijkheden en uitdagende leerwerkplekken en stages bij ruim 150 metaalbedrijven in Zuid-Holland Zuid bieden.

Voor Wie?
Klaar met je (v)mbo-opleiding en droom je van een toekomst in de metaalbewerking, machinebouw, scheepsbouw, mechatronica of verspaning? Of baal je van je huidge opleiding en wil je switchen naar de metaal-, industrie- en/of maritieme sector? Op zoek naar een leerwerkplek of stage? Of wil je overstappen van een BOL- naar een BBL-traject? Stop met zoeken want dan is streaMetalent op zoek naar jou!

Wat doet streaMetalent?
StreaMetalent helpt je bij het ontdekken en ontwikkelen van jouw talent. Met betaalde opleidingen en talloze mogelijkheden binnen de metaalindustrie en maritieme sector helpen we je jouw droombaan te bereiken. We gaan op zoek naar een opleiding die bij je past en naar een leerwerkplek waar jij het naar je zin hebt.