Thomas More Hogeschool

Thomas More Hogeschool

100% pabo in Rotterdam

Thomas More Hogeschool is een zelfstandige pabo vlakbij Rotterdam CS. Dit betekent dat je bij ons geen andere opleidingen vindt en de focus 100% op de pabo ligt. Op onze pabo komen praktijk en theorie samen; je volgt onderwijs op de opleiding, maar je staat minstens zo vaak zelf voor de klas. Je volgt de lerarenopleiding basisonderwijs in voltijd of deeltijd. Versneld studeren en professionaliseren is ook mogelijk.

Community

Thomas More Hogeschool is een hogeschool én een community. Omdat we alleen gefocust zijn op de pabo delen jij en je medestudenten de passie voor het lesgeven en is de drempel om met elkaar te kletsen, ervaringen te delen en van elkaar te leren laag.

Als je bij ons studeert, ontmoet je studenten van alle routes maar ook onderwijsprofessionals en schoolleiders uit het werkveld die zich verder professionaliseren kom je tegen in het gebouw.

Jouw route naar leerkracht basisonderwijs

Er zijn verschillende routes om leraar in het basisonderwijs te worden. Naast voltijd studeren kun je je opleiding ook combineren met een baan en je privé situatie. Je studeert dan in deeltijd. Veel deeltijdstudenten starten in de loop van de opleiding met werken in het basisonderwijs. Om te ontdekken welke studie het beste bij jou past is het slim om bij verschillende opleidingen te kijken.

Bij Thomas More Hogeschool kies je voor:

  • 100% pabo (=het maximale uit je opleiding halen)
  • Prachtige locatie midden in wereldstad Rotterdam
  • Extra bevoegdheden (=meer baanmogelijkheden na je studie)
  • Hechte samenwerking met het werkveld (=carrière en baanperspectief)
  • Aandacht voor jou als uniek mens (=persoonlijke én professionele ontwikkeling)

Ontdek onze pabo. Bezoek onze stand of kom naar de volgende open dag

Benieuwd naar jouw reis tot leerkracht bij onze pabo? Ontdek het zelf bij onze stand of tijdens de volgende open dag. Onze hogeschool is dan een speelveld van experiences, voorlichtingen een pabo markt en nog veel meer. Je vindt ons op 300 meter van Rotterdam Centraal Station. Voel je welkom en meld je hier aan!

Word leerkracht basisonderwijs bij Thomas More Hogeschool