Werken in de Rotterdamse haven - RPPC

Standnr: 64

MBO, Leerwerkbedrijf

Werken in de Rotterdamse haven - RPPC

In en om de haven van Rotterdam werken dagelijks bijna 385.000 mensen en is daarmee een echte banenmotor voor de Nederlandse economie. Met elke opleiding is er wel een functie in de haven te vinden. Met een technische mbo- of hbo-opleiding kun je bij de meeste bedrijven wel terecht. Maar ook met een niet-technische opleiding kun je prima in de haven aan de slag. Als administratief of commercieel medewerker bij een overslagbedrijf. Of als chauffeur op de heftruck, straddle carrier of vrachtwagen. Of als kok of matroos op een cruiseschip.

Benieuwd naar alle beroepen in de haven? Check dan de havenberoepenwijzer. Wat je schoolprofiel ook is, in de haven is altijd werk voor je. Bouw samen met ons mee aan de haven van de toekomst. Waarin we samen meer duurzamer gaan produceren door het gebruik van waterstof en zonne- en windenergie. Waar we met elkaar oplossingen verzinnen om logistieke processen verder te automatiseren. In de haven verveel je je geen moment en kun je werkelijk het verschil maken in de energietransitie.

Op onze stand kom je in gesprek met mensen uit de havenbedrijven. Zij kunnen je vanuit eigen ervaring meer vertellen over hun werk en de opleiding die daarbij past. Zien we je op onze stand "Werken in de Rotterdamse haven"?